ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА - 07. март 2015.

Промоција Факултета, под називом Дан отворених врата, успешно је одржана у суботу, 07.03.2015. године, у термину од 11-13 сати.

Овом догађају присуствовало је преко педесеторо средњошколаца, матураната, из Ниша и околине: Алексинца, Беле Паланке и Прокупља. Уприличено је дружење са колегама студентима, професорима и асистентима Факултета. Промоцију су организовали и успешно извели: проф. др Миомира Костић, доц. др Александар Мојашевић, доц. др Александар Ђорђевић, Милош Прица и Сања Ђорђевић, асистенти, као и Ненад Милошевић. Будућим бруцошима обратили су се и председник и представници Студентског парламента. Гости промоције Факултета били су и доц.
 др Дарко Димовски и група такмичара која је освојила прво место у симулацији суђења пред Европским судом за људска права у Стразбуру, новембра 2014. године. Они су, будућим бруцошима, пренели део својих искустава и сазнања о студирању, ваннаставним активностима и ангажовању студената на нашем Факултету.

Будући академци обишли су све просторије организационих центара и посебних наставно-научних јединица Факултета, које су важне за њихов будући боравак на Факултету (Рачунски центар, Библиотека, читаоница, Огледна адвокатска канцеларија, Правна клиника, судница, Студентски парламент)  и добили су материјал којим су представљене основне информације везане за наставни план на основним академским студијама права.