ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ

Дана 28. марта 2015. године одржан је други сусрет са заинтересованим будућим студентима права, иначе матурантима средњих школа, под називом Дан отворених врата.

Позив за овај догађај био је на време истакнут на сајту Факултета. Такође, израђен је и одговарајући пропагадни материјал, у виду плаката, постера и брошура, који је унапред достављен средњим школама у Нишу, и у околним местима.

Oвом догађају присуствовало је преко четрдесеторо средњошколаца, матураната, из Ниша и околине: Алексинца, Бора, Власотинца и Прокупља.

Уприличено је дружење са колегама студентима, професорима и асистентима Факултета.

Промоцију су организовали и успешно извели: проф. др Миомира Костић, проф. др Марија Игњатовић, доц. др Дејан Вучетић, др Сања Марјановић и Новак Крстић, асистенти, Владимир Благојевић, Наташа Игњатовић и Тања Јанковић.

После уводне речи, у амфитеатру Факултета, будућим студентима је подељен пропагадни материјал, примерци издања из богате издавачке делатности Факултета.

Уприличен је обилазак Факултета, као и додатни разговор са матурантима у сали за седнице. Промоција је почела у 11 сати, а завршила се у 13,45 сати.