Најава расправе "Правосудни и безбедоносни систем Србије у вртлогу уставних промена"

Дана 23. маја 2018. године у 12 часова  на Правном факултету у Нишу ће се одржати расправа на тему "Правосудни и безбедоносни систем Србије у вртлогу уставних промена"

Детаљније..

ТРИБИНА "РЕФОРМА ПЛАТА У ЈАВНОМ СЕКТОРУ"


reformaplata

Позивамо Вас да дана 26.04.2018. године у 12 часова у Сали за седнице Деканата Правног факултета дођете на трибину "Реформа плата у јавном сектору".

Гости трибине биће помоћница министра за државну управу и локалну самоуправу, госпођа Ивана Савићевић и државни секретар министарства за државну управу и локалну самоуправу, господин Зоран Касаловић.

 

ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ "FROM NIŠ TO THE WORLD: CONVENTIONS AS CONNECTIONS" ПРОФ. МАРТЕ ПЕРТЕГАС


Центар за међународно приватно право хашких конвенција имао је част да организује предавање "From Niš to the World: Conventions as Connections" проф. Марте Пертегас, бившег Првог секретара Хашке конференције за међународно приватно право и професора Међународног приватног права Правног факултета Универзитета у Мастрихту и Правног факултета Универзитета у Антверпену. Детаљније о предавању, видети овде.

ПРЕДАВАЊЕ: "From Niš to the world: Conventions as connections"

 

Центар за међународно приватно право хашких конвенција Правног факултета вас позива на предавање

"From Niš to the world: Conventions as connections", проф. др Марте Пертегас, некадашњег Првог секретара Хашке конференције за међународно приватно право (2011-2017) и професора Правног факултета Универзитета у Антверпену и Правног факултета Универзитета у Мастрихту.

Предавање ће бити одржано 30. априла 2018. године са почетком у 09:30, у Сали за седнице Правног факултета.

Програм предавања можете видети ОВДЕ.