Мени

Све што треба да знате о припремној настави


Драге будуће студенткиње и студенти,
Правни факултет Универзитета у Нишу са задовољством објављује да ће организовати припремну наставу за све заинтересоване кандидате који намеравају да полажу пријемни испит за упис у прву годину основних академских студија. Ова настава биће држана из предмета Српски језик и Историја, у складу са програмом предвиђеним за гимназијско образовање.

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИПРЕМНОЈ НАСТАВИ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА ЗА УПИС У ПРВУ ГОДИНУ ОСНОВНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА ПРАВА школске 2024/2025. године
ЛИНК ЗА ПРИЈАВУ ЗА ПОХАЂАЊЕ ПРИПРЕМНЕ НАСТАВЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ПРИЈЕМНОГ ИСПИТА

Распоред и начин праћења припремне наставе:

Припремна настава одржаваће се у првој половини јуна, подељена на два сегмента: један за Српски језик, а други за Историју.

СРПСКИ ЈЕЗИК: 03. јун - 07. јун 2024. од 14 до 18 часова - Амфитеатар
СРПСКИ ЈЕЗИК: 10. јун - 14. јун 2024. од 9,30 до 13,30 часова - ONLINE

ИСТОРИЈА: 10. јун - 14. јун 2024. од 14 до 18 часова - Амфитеатар
ИСТОРИЈА: 03. јун - 07. јун 2024. од 9,30 до 13,30 часова - ONLINE

Настава ће бити држана и уживо у просторијама Факултета и онлајн, што ће омогућити кандидатима да изаберу метод који им највише одговара.


Пријава и уплата за припремну наставу:

Пријава за припремну наставу траје од 29. априла до 30. маја 2024. године.
Накнада за припремну наставу износи 5.000 динара по предмету, са опцијом уписа на оба предмета по специјалној цени од 10.000 динара.
У пољу „позив на број“ унесите број личне карте или другог идентификационог документа кандидата који је наведен приликом пријаве за припремну наставу. Скениран или фотографисан доказ о уплати послати на е-маил адресу: pripremna@prafak.ni.ac.rs


Додатне информације:

Пред почетак припремне наставе, кандидати се моле да дођу 30 минута раније и да понесу важећи идентификациони документ.
За кандидате који нису у могућности да прате наставу уживо или онлајн, предвиђене су опције за надокнаду пропуштеног материјала.
Позивамо све заинтересоване кандидате да искористе ову јединствену прилику за квалитетну припрему за пријемни испит. За све додатне информације, стојимо на располагању путем званичне интернет странице, друштвених мрежа и контакт е-маила.