ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА - "Сарадња Републике Србије и НАТО - изазови и перспективе"

У петак, 24.02.2017. године, у Сали за седнице Правног факултета, одржана је панел-дискусија на тему „Сарадња Републике Србије и НАТО – изазови и перспективе“. Панел дискусију су заједнички организовали Студентски парламент Правног факултета и Клуб српско-америчког пријатељства. 

У панел-дискусији учествовали су као говорници господин Курт Донели - заменик шефа мисије НАТО у Београду, бригадни генерал Ћезаре Маринели - шеф НАТО канцеларије за везу у Београду, мр Бранимир Филиповић - амбасадор Министарства спољних послова Републике Србије, Драган Шормаз - народни посланик у Скупштини Републике Србије и пуковник доц.др Михаило Зоговић - представник Министарства одбране Републике Србије.

Говорници су се осврнули у својим излагањима на питања сарадње НАТО и Републике Србије и потенцијала за унапређење ове сарадње у контексту укупног развоја Републике Србије..

За панел-дискусију је владало велико интересовање наставника, сарадника и студената Правног факултета, као и шире научне и стручне јавности.