АПСОЛУТНЕ ПОБЕДНИЦЕ НА ПРИЈЕМУ КОД ДЕКАНА ФАКУЛТЕТА

Поводом победе на студентском такмичењу, организован је свечани пријем победничког тима и њихових менторки код декана Правног факултета у Нишу проф. др Небојше Раичевића, продеканице проф. др Душице Миладиновић Стефановић и продекана проф. др Дејана Вучетића.
 
oipot 001
 
 

Тим састављен од студенткиња Душице Лазић, Сање Милић и Ленке Секулић освојио је прво место на X такмичењу у симулацији суђења "Осуди дискриминацију", у организацији Повереника за заштиту равноправности, у Београду.

 
oipot 002
 

Поред освојеног првог места на усменом делу такмичења, тим је освојио и награду за најбоље писане поднеске (тужбу и одговор на тужбу), а такмичарка Душица Лазић награђена је као најбољи говорник такмичења. Са освојене три награде, у све три награђиване категорије на такмичењу, тим је проглашен апсолутним победницама. Студенткиње су припремале менторке проф. др Анђелија Тасић и асс. Бојана Арсенијевић.

 
oipot 002

 

На пријему су представљени утисци са такмичења, сабрани успеси из претходних година и разговарало се о плановима студенткиња у погледу даљег студирања и њихове професионалне каријере. У збиру овогодишњих успеха на студентским такмичењима, декан је још једном истакао да ће Факултет наставити да подржава учешће студената на такмичењима и њихово стручно усавршавање, у оквиру расположивих могућности.