ПРЕДСТАВНИЦИ СТУДЕНТСКЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ „МААТ“ У ПОСЕТИ ДЕКАНУ ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА


На Правном факултету у Нишу, декан Правног факултета проф. др Горан Обрадовић, јуче је поводом освајања првог места на дебатном такмичењу „Нови кораци у старим ципелама“ уприличио пријем за представнике Студентске Асоцијације „МААТ“. Пријему су присуствовали председник Лазар Петровић и саветник за академски департман Димитрије Андрејић.



Поменуто такмичење организовано је на нишком Универзитету поводом обележавања међународног дана студената, а студенти Димитрије Андрејић и Лазар Петровић су до прве награде стигли без пораза.

Декан проф. др Горан Обрадовић изразио је задовољство поводом чињенице да студенти Правног факултета, чланови студентске асоцијације „МААТ“ константно узимају учешће у ваннаставним активностима на којим веродостојно и са поносом репрезентују Правни факултет.



Студенти Лазар Петровић и Димитрије Андрејић су се захвалили на подршци коју Правни факултет пружа студентима у остварењу њихових професионалних циљева, те су искористили прилику да истакну да ће и у наредном периоду МААТ наставити са радом на побољшању услова за каријерни развој студената нишког Правног факултета.

 

 

На крају састанка било је речи о активностима које је студентска асоцијација „МААТ“ спровела у претходном периоду, о тренутном квалитету студирања, корацима које Правни факултет може да предузме како би студенти имали још квалитетније образовање, као и о могућностима за продубљење сарадње између Правног факултета и студентске асоцијације „МААТ“.