УПОЗНАЈТЕ РЕПУБЛИЧКИ СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЈАВНЕ ПОЛИТИКЕ ИЗБЛИЗА: ПРЕДАВАЊЕ ДИРЕКТОРКЕ БОЈАНЕ ТОШИЋ НА ПРАВНОМ ФАКУЛТЕТУ У НИШУ (уторак 18. април 2023. године)

 
Правни факултет Универзитета у Нишу са задовољством најављује предавање под називом „Надлежност и улога Републичког секретаријата за јавне политике“ које ће одржати директорка Секретаријата Бојана Тошић. Предавање ће бити одржано у уторак 18. априла 2023. године од 11 часова у сали за седнице Факултета.

 
bojana tosic 001
 
 
Овај догађај намењен је свим заинтересованим студентима, како би се боље упознали са надлежностима и позицијом Секретаријата у организацији државне власти Републике Србије. Тошићева ће представити основне функције Секретаријата, његову организациону структуру као и примере како овај орган доприноси развоју правног система и Србије у целини.
 
 

Ова прилика пружа студентима јединствену шансу да из прве руке чују све што је битно да знају о раду Секретаријата и да кроз питања размене мишљења са једном од најзначајнијих личности у овој области.

Предавање је отворено за све студенте нашег Факултета, без обзира на годину, ниво студија или смер. Још једном позивамо све заинтересоване да присуствују овом занимљивом и едукативном догађају.