КОНКУРС за ресоре Савеза студената Правног факултета

Поштоване колегинице и колеге
Задовољство нам је да вас овим путем позовемо на КОНКУРС за ресоре Савеза студената Правног факултета. Сви заинтересовани студенти и студенткиње који желе да се активно укључе у рад најстарије и најбројније студентске организације на Нишком Универзитету могу то учинити пријавом на овај конурс од 20.10. до 16.11. 2015. године. Пријавом на конкурс пружа вам се могућност да кокуришете за један од укупно седам ресора при нашој организацији, и то:
1. Ресор за наставу, науку и праксе
2. Ресор за културу и едукације
3. Ресор за маркетинг
4. Ресор за студентску и универзитетску сарадњу
5. Ресор за спорт
6. Ресор за хуманитарни рад
7. Ресор уредништва студентског листа „Правник“
Учешће у раду једног од ова седам ресора вам пружа изванредну прилику да стекнете непроцењиво искуство из области: организације, писања поднесака, маркетинга, хуманитарног рада, журналистике...уз то, пружа вам се јединствена шанса да упознате мноштво како старијих тако и млађих колегиница и колега, као и да будете део једне од најуспешнијих студентских организација у нашој земљи.
Конкурсну документацију можете преузети, и о самим ресорима се више распитати, у канцеларији Савеза студента Правног факултета у приземљу факултета код студентског клуба, сваког радног дана у периоду од 10-14 часова.
Ваш ССПФ