Обавештење за студенте из Јагодине

Обавештавамо Вас да Правни факултет Универзитета у Нишу, из објективних разлога није у могућности да испуни своје обавезе предвиђене, односно планиране Споразумом о сарадњи који је закључен дана 04. 06. 2018. године.
Наиме, Факултет до данас, упркос сталном интересовању, није добио одговор по захтеву за акредитацију иновираног студијског програма Основних академских и Основних и Специјалистичких струковних студија права поднетом КАПК дана 10. 05. 2018. године.
Позитиван одговор, односно добијање решења о акредитацији по наведеним захтевима је услов за подношење захтева Министарству просвете, науке и технолошког развоја РС за добијање дозволе за рад изван седишта Факултета.
Услед наведеног, Факултет до добијања решења о акредитацији и дозволе за рад изван седишта није у могућности да реализује акзтивности предвиђене чланом 1 и 2 наведеног Споразума.
Студенти који су полагали пријемни испит за упис у прву години Основних академских студија права школске 2018/2019 године уписани су на Факултет и могу да остварују своје право на стицање високог образовања у складу са Законом о високом образовању и општим актима Правног факултета у Нишу.