Проф. др Дарко Димовски


Др Дарко Димовски, Редовни професор
(Ниш, 05.01.1984.)

Правни факултет у Нишу уписао је школске 2003/2004. године, а дипломирао 25.12.2007. године. За сарадника у настави за ужу кривично-правну научну област на Правном факултету у Нишу изабран је 10.04.2008. године. Докторску дисертацију под називом "Криминолошко одређење убиства", одбранио је на Правном факултету у Нишу 09. марта 2013. године.

ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - ОПШТИ СМЕР: Право извршења кривичних санкција , Организовани криминалитет , Криминалитет насиља .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - СМЕР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА: Cyber (компјутерски) криминалитет , Родна равноправност и родно засновано насиље , Насиље у породици .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - СМЕР ПРАВО И ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ: Компјутерски криминалитет .

Учесник у пројекту “Бесплатне правне помоћи“ при Адвокатској комори у Нишу у току 2007. и 2008 године. У току своје професионалне каријере учествовао је у пројекту под називом “Приступ правосуђу - инструменти за имплементацију европских стандарда у правни систем РС“, као стипендиста Министарства науке. Учесник више семинара, од којих се издвајају семинар о медијском наступу у организацији Института за међународно образовање, семинар о преговарању у организацији института “Берлитз“, семинар о еристици у организацији Правног факултета у Нишу.


КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Кабинет 28, III спрат
Телефон: 018 500 244
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Консултације: Петак: 12-14h