Проф. др Зоран Ћирић


Др Зоран Ћирић, Редовни професор
(Ниш, 11.03.1960.)

Дипломирао је на Медицинском факултету у Нишу 1984. године. Магистарску тезу под називом “Криминогена вредност суманутих идеја”, именовани је на Медицинском факултету у Нишу, 1995. године. Докторску дисертацију на тему “Клиничке и психо-социјалне карактеристике схизофрених болесника извршилаца кривичних дела“ одбранио је на Медицинском факултету у Нишу, 1999.године. На Правном факултету у Нишу ради од 1994.године. За доцента за ужу Кривично правну научну област на Правном факултету у Нишу, др Зоран Ћирић изабран је 1999. године, а у звање ванредног професора 2004. године.

ПРЕДМЕТИ НА ОСНОВНИМ СТУДИЈАМА: Правна медицина .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - ОПШТИ СМЕР: Форензичка психологија и психологија судског поступка , Криминалитет насиља .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - СМЕР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА: Медицинска вештачења у судском поступку .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - СМЕР ПРАВО И ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ: 
ПРЕДМЕТИ НА ДОКТОРСКИМ СТУДИЈАМА: Судска психијатрија .

У својој професионалној каријери, Ћирић др Зоран објавио је два уџбеника, једну монографија, 26 чланака. До сада је учествовао и учествује на седам пројеката на Факултету или организацији других институција и организација. Током своје професионалне каријере боравио је на стручном усавршавању у оквиру специјализације из неуропсихијатрије.


КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Кабинет 8, III спрат
Телефон: 018 500 225
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Консултације: Уторак: 11-13h