Упитник о нормативном оквиру који регулише правосудни испит

Поштовани,
 
У прилогу достављамо Упитник о нормативном оквиру који регулише правосудни испит као и питањима у вези са његовом практичном применом, а ради правилног сагледавања практичних изазова и формулисања препорука за унапређење прописа и праксе.
 
Истраживање се спроводи у оквиру активности пројекта Јачање капацитета Министарства правде у складу са захтевима процеса приступних преговора, Република Србија (ЕУ уз правду - Подршка за Поглавље 23), а као део пројектне Анализе нормативног оквира (закона и подзаконских аката) који регулише питање правосудног испита, са прегледом упоредних примера и стандарда Европске уније.
 
Напомињемо да подаци о идентитету лица која ће одговорити на Упитник остају поверљиви. Поред тога, Анализа ће бити припремљена на начин да се онемогући да из њених формулација посредно произилази идентитет лица која су попунила упитник.
 
Молимо да попуњен Упитник доставите на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 28 новембра 2022.
 
 
Захваљујемо се на сарадњи.
Срдачан поздрав,
Пројектни тим