ПОЗИВНИЦА И АГЕНДА: НОРДИЈСКО-СРПСКО ПАРТНЕРСТВО ЗА ЗЕЛЕНО ПОСЛОВАНЈЕ И ИНДУСТРИЈСКЕ ПРОЦЕСЕ КОНФЕРЕНЦИЈА 2. ФЕБРУАРА У НИШУ

Поштовани,
 
Под окриљем Нордијског савета министара, амбасаде Данске, Финске, Норвешке и Шведске у партнерству са Научно технолошким парком Ниш са задовољством Вас позивамо на конференцију ,,Нордијско - српско партнерство за зелено пословање и индустријске процесе“, која ће бити одржана у четвртак, 2. фебруара 2023. године у НТП Ниш од 11.00 часова.
 
Предстојећа конференција је четврта и последња у серији догађаја, а организује се под покровитељством амбасаде Финске и у партнерству са Научно технолошким парком Ниш. Фокус конференције је на зеленом и одрживом пословању и на преношењу искустава како побољшати производне процесе, укључити принципе циркуларне економије, дигитализовати пословање и у исто време повећати продуктивност и ефикасност и трошити мање ресурса.
 
Нордијске земље већ низ година настоје да своја искуства и најбољу праксу пренесу и другима, а кроз две панел дискусије бићете у прилици да чујете више о Зеленој транзицији и трендовима – Нордијска искуства у локалне праксе, а више речи биће и на тему Зелено пословање – Финска искуства и локалне праксе.
 
Молимо Вас да своје присуство на конференцији потврдите на линку ОВДЕ.