ОТВОРЕНА ПРИЈАВА ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ ЗА УЧЕШЋЕ НА ВЕБИНАРУ ”ЕВАЛУАЦИЈА ПРОЦЕСА УЧЕЊА КОД СТУДЕНАТА ” PROFFORMANCE+ ПРОЈЕКТНОГ ТИМА

Конзорцијум PROFFORMANCE+ пројекта вас позива на другу сесију у серији тематских вебинара која ће се одржати 6. јуна 2023. године, у периоду од 14:00 до 16:00 часова по централноевропском времену, у онлајн формату.

Конзорцијум пројекта чине релевантна министарства из Мађарске, Чешке, Аустрије и Хрватске, као и Министарство просвете Републике Србије и Фондација Темпус – Еразмус+ Национална агенција у Србији. Пројекат има за циљ да подржи унапређење квалитета наставе и учења на високошколским установама у Европском простору високог образовања развијањем и промовисање алата за евалуацију рада наставника и система подстицаја, као и прикупљањем и дељењем добрих пракси. Из тог разлога, PROFFORMANCE+ конзорцијум организује серију тематских вебинара, који ће омогућити учесницима да се упознају са методологијама наставе високог образовања у шест земаља.

Програм тематских вебинара се заснива на бази података PROFFORMANCE образовне изврсности, која садржи око 130 добрих методолошких пракси у високом образовању, које су припремили наставници и стручне заједнице из шест различитих држава, а поводом PROFFORMANCE награде за наставнике у области високог образовања за 2021/2022 академску годину.

Планиране теме вебинара:

  • Представљање примера добре праксе
  • Како дизајнирати и прилагодити процес евалуације у складу са потребама студената
  • Размена идеја и добрих пракси евалуације процеса учења код студената међу колегама
  • Упознавање са PROFFORMANCE+ алатом за евалуацију

Вебинари су намењени наставном кадру, професионалцима и институционалним лидерима са високошколских установа. Језик вебинара је енглески. Учешће је бесплатно, али је потребна регистрација.

Детаљније информације о овом вебинару можете да погледате овде, а регистрациони формулар на овој страници.

Више информација о тематским вебинарима можете да пронађете овде.