ПРИЈЕМ ТАКМИЧАРА ИЗ МЕДИЈСКОГ ПРАВА КОД ДЕКАНА ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У НИШУ

У уторак 23. априла 2013. године декан Правног факултета у Нишу, проф. др Предраг Димитријевић, примио је екипу студената Правног факултета из Ниша која је на светском Price Media Law Moot Court такмичењу у Оксфорду освојила награду за набоље написане представке (тужбе и одговора на тужбу).

Том приликом, декан је честитао екипи студената која је учествовала на такмичењу у Оксфорду на постигнутом успеху истакавши да је то изузетно значајан допринос афирмацији Правног факултета у Нишу.

У разговору је оцењено да је овогодишње светско такмичење Price Media Law Moot Court у Оксфорду било изузетно тешко, и да у тако јакој конкуренцији успех наших студената још више добија на значају, уз чињеницу да је наш тим био један од три европска тима који се квалификовао у осмину финала такмичења.

Такмичари заједно са доц. др Дејаном Вучетићем, наставником Правног факултета у Нишу који је припремао екипу, истакли су велику захвалност декану и самом Факултету због огромне подршке приликом припрема за такмичење. 

Екипу нашег Факултета, која се такмичила на светском Price Media Law Moot Court такмичењу у Оксфорду, чине Милица Андрејевић, Саша Маркота, Милица Николић, Стеван Станојевић, Теодора Величковић и Ивана Станковић, а за такмичење их је припремао доцент др Дејан Вучетић.