НАШИ СТУДЕНТИ НАЈБОЉИ У СРБИЈИ

Екипа студената Правног факултета у Нишу освојила је прво место на Националној симулацији кривичног поступка, која је одржана у Београду 27 - 28. 05. 2016. године, у организацији Партнера за демократске промене Србија. 


На такмичењу је учествовало 6 факултета, Правни факултет у Београду, Правни факултет у Крагујевцу, Правни факултет Универзитета Унион, Факултет за правне и пословне студије "Лазар Вркатић", Привредна академија и Правни факултет у Нишу.

У групној фази наша екипа је заузела прво место, у конкуренцији Правног факултета Унион и Правног факултета у Београду. У финалу је остварена победа против Правног факултета у Крагујевцу, укупним резултатом 82:68. 

Екипу студентана у саставу: Јована Матејић, Стефан Стевановић, Никола Николић, Игор Младеновић, Младен Лекић, Владимир Ћирић, Катарина Николић, Софија Рашић и Драгана Миловановић, за такмичење су припремали асс. Иван Илић и адвокатски приправник Зорана Илић.

У улози чланова стручног већа, које је оцењивало екипе студената учествовали су доц. др Дарко Димовски и асс. Иван Илић.