ПОНОВЉЕН УСПЕХ НАШИХ СТУДЕНАТА

Екипа студената Правног факултета у Нишу освојила је прво место на Националној симулацији кривичног поступка, која је другу годину заредом одржана у Београду 18-20.05.2017. године, у организацији Партнера за демократске промене Србија ...

Екипа студената Правног факултета у Нишу освојила је прво место на Националној симулацији кривичног поступка, која је другу годину заредом одржана у Београду 18-20.05.2017. године, у организацији Партнера за демократске промене Србија.

На такмичењу је учествовало 6 факултета, Правни факултет у Београду, Правни факултет у Крагујевцу, Правни факултет Универзитета Унион, Факултет за правне и пословне студије "Лазар Вркатић", Привредна академија и Правни факултет у Нишу.

У групној фази наша екипа је заузела прво место, у конкуренцији Факултета за правне и пословне студије "Лазар Вркатић" и Правног факултета у Београду. У финалу је остварена победа против Правног факултета у Крагујевцу, укупним резултатом 48:42.

Екипу студената у саставу: Анђелина Денић, Катарина Момировић, Наталија Јовановић, Магдалена Крњаић, Александар Арсић, Милан Јовановић и Александар Тодоровић, за такмичење су припремали ацц. Иван Илић и судијски сарадник Основног суда у Нишу, Зорана Илић. У улози чланова судећег већа, које је оцењивало такмичаре нашли су се заменици јавног тужиоца, познати адвокати и судије.