ДОДЕЉЕНЕ НАГРАДЕ ТАКМИЧАРИМА НА MOOT COURT ТАКМИЧЕЊИМА


На Правном факултету у Нишу додељене су награде студентима, који су у претходној години остварили запажене резултате на регионалним и државним moot court такмичењима.



 
За освојено прво место на II Државном такмичењу у симулацији главног претреса у кривичном поступку награђени су: Ана Здравковић, Ива Радојевић, Милица Здравковић, Миона Радуловић, Александра Младеновић, Лола Станојковић, Јелена Манчић и Дејана Ристић. Ментори екипе су били: Доц. др Иван Илић, Димитрије Андрејић, Милан Станојловић и Младен Станојловић.


 

За освојено прво место у фази писања поднесака и друго место на XVI Регионалном моот цоурт такмичењу (симулација суђења пред Европском судом за људска права) награђени су: Димитрије Андрејић, Марина Петровић, Ана Здравковић, Андрија Ђорђевић, Вероника Стефановић и Адријана Младеновић. Ментори екипе били су: Доц. др Иван Илић, проф. др Дарко Димовски и Марко Недељковић.

 

 

За освојено прво место у писању поднесака на такмичењу "Осуди дискриминацију" награђени су Дејана Ристић, Лазар Петровић и Андрија Митић. Менторка екипе била је доц. др Анђелија Тасић.

 

 

Награде студентима уручили су проф. др Горан Обрадовић, декан Правног факултета и адв. Гордан Пантић, председник Адвокатске коморе Ниша.

 

 

Правни факултет у Нишу се овим путем захваљује Адвокатској комори Ниша што су донацијом омогућили награђивање наших студената и самим тим препознали рад, труд и њихове успехе.