КОНКУРС ЗА ВОЛОНТИРАЊЕ СТУДЕНАТА - Правни факултет и Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања


111novo111 КОНКУРС ЗА ВОЛОНТИРАЊЕ СТУДЕНАТА У ОБЛАСТИ ОСТВАРИВАЊА И ЗАШТИТЕ ПРАВА ГРАЂАНА У ОБЛАСТИ РАДА И СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ ЗА ПЕРИОД МАРТ - АВГУСТ 2018. ГОДИНЕ.

ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА ВОЛОНТИРАЊЕ