ДЕКАН ПРАВНОГ ФАКУЛТЕТА У НИШУ ПРИМИО ТАКМИЧАРЕ ИЗ МЕДИЈСКОГ ПРАВА

У уторак 18. децембра 2012. године декан Правног факултета у Нишу, проф. др Предраг Димитријевић, примио је екипу студената Правног факултета из Ниша која је на регионалном Price Media Law Moot Court такмичењу освојила друго место и тиме се пласирала на светско такмичење у Оксфорду.

Том приликом, декан је честитао студентима на постигнутом успеху истакавши да је то изузетно значајан допринос афирмацији Правног факултета у Нишу, још један корак напред за наш факултет и предочио да ће такмичари имати пуну подршку Факултета у даљим припремама и приликом одласка на финално такмичење.

Заједно са доц. др Дејаном Вучетићем договорен је конкретан план припремних активности и направљен је временски редослед корака за даље усавршавање знања и вештина потребних за успех на светском такмичењу. Разговарало се о сарадњи са стручњацима и бившим такмичарима из Србије и региона, као и могућим спонзорима за предстојеће такмичење.     

Чланови тима су се декану захвалили на његовом константном залагању за афирмацију Медијског права у настави на нашем факултету и досадашњој подршци коју им је Факултет безрезервно пружао.