Проф. др Предраг Димитријевић


Др Предраг Димитријевић, Редовни професор
(Ниш, 09.09.1959.)

Дипломирао је на Правном факултету у Нишу школске 1982/83 године. Магистарску тезу под називом “Управни акти и савремена технологија”, именовани је одбранио на Правном факултету у Београду 1991. године. Докторску дисертацију на тему “Одговорност управе за нечињење (са посебним освртом на „ћутање управе“)“ одбранио је на Правном факултету у Београду, 1996. године. На Правном факултету у Нишу ради од 1986. године. За доцента за ужу јавно-правну научну област на Правном факултету у Нишу, др Предраг Димитријевић изабран је 1996. године.

ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - ОПШТИ СМЕР: Посебно управно право , Институције локалне самоуправе , Савремене политичке теорије , Јавна управа .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - СМЕР УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА: Полицијско право .
ПРЕДМЕТИ НА МАСТЕР СТУДИЈАМА - СМЕР ПРАВО И ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ: Заштита података о личности , Електронска управа .

У својој професионалној каријери, др Предраг Димитријевић објавио је 10 уџбеника, 5 монографија, 46 чланака. Учествовао је и учествује на девет пројеката, као и више усавршавања у земљи и иностранству.


КОНТАКТ ИНФОРМАЦИЈЕ:

Кабинет 27, III спрат
Телефон: 018 500 243
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Консултације: Четвртак: 12-14h